Podloga za miš WOW

LEITZ

  • Ergonomski proizvod
  • Visoka kvaliteta
Podloga za miš WOW

Podloga za miš Leitz Ergo WOW s naslonom za zglob kombinira ergonomski dizajn s podlogom za najbolju kontrolu optičkih i laserskih miševa. Oslonac za zglob pomaže vam u održavanju držanja zgloba što je moguće ravnijim za podršku zdravlju i udobnosti uz poboljšanje performansi. Dizajniran u dvije boje kombinira funkcionalnu i sofisticiranu eleganciju. Površina koja se lako čisti i zaštita protiv klizanja.
Ergonomski dizajn podržava optimalno zdravlje, udobnost i zaštitu zapešća pravilnim poravnavanjem minimalizirajući utjecaj ponavljajućeg naprezanja
Mogućnost postavljanja dvije visine za optimalno korištenje i udobnost
Wrist Rest odlikuje se vrhunskim ultramekanim vanjskim dijelom poduprtim jastučićima obloženim pjenom kako bi pružio kvalitetu i udobnost

Više informacija...

Šifra Opis Cijena s PDV Gotovina
L-6517-54 zelena / KOM
36,25
32,63 Dodaj u košaricu

Cijene su maloprodajne i uključuju PDV.

Fotografije proizvoda

Katalog

97. str. u tiskanom katalogu

Trebate li i ovo?

Ladice za spise WOW

Kvalitetna plastična ladica. Moderne metalik boje. Mogućnost stabilnog slaganja u vis (jedne na drugu). Dimenzije: 255x357x70 mm.

WOW ladica za spise 5361

Upadljiva ladica za spise Leitz vrhunske kvalitete dolazi u upečatljivim i modernim dvostrukim bojama sa sjajnim završnim slojem. Za jednostavnu organizaciju dokumenata, časopisa i mapa.

Zidni sat WOW

Tihi zidni sat u privlačnom dizajnu WOW boja. Dvobojni okvir promjera 29 cm izrađen od robusne plastike, u kombinaciji sa staklenom prednjom stranom. Zidni sat koji ne otkucava i zato je savršen za urede, radne prostore ili prostore za čitanje.

Slični proizvodi

Podloga za zapešće Cosy

Leitz Ergo Cosy podloga za zapešće koji pomaže u stvaranju udobnog radnog prostora održavajući položaj zapešća ravnim kako bi se smanjili bolovi.

Podloga za ruke uz tipkovnicu Ergo Wow

Podloga za zglobove uz tipkovnicu atraktivnog WOW dizajna. Izuzetno mekana vanjska strana s jastučićem punjenim gelom za udobnost i potporu prilikom pisanja. Mogućnost narihtavanja dvije različite visine okretanjem podloge.