Podloga za miš WOW

LEITZ

  • Ergonomski proizvod
  • Visoka kvaliteta
LEITZ Podloga za miš WOW

Podloga za miš Leitz Ergo WOW s naslonom za zglob kombinira ergonomski dizajn s podlogom za najbolju kontrolu optičkih i laserskih miševa. Oslonac za zglob pomaže vam u održavanju držanja zgloba što je moguće ravnijim za podršku zdravlju i udobnosti uz poboljšanje performansi. Dizajniran u dvije boje kombinira funkcionalnu i sofisticiranu eleganciju. Površina koja se lako čisti i zaštita protiv klizanja.
Ergonomski dizajn podržava optimalno zdravlje, udobnost i zaštitu zapešća pravilnim poravnavanjem minimalizirajući utjecaj ponavljajućeg naprezanja
Mogućnost postavljanja dvije visine za optimalno korištenje i udobnost
Wrist Rest odlikuje se vrhunskim ultramekanim vanjskim dijelom poduprtim jastučićima obloženim pjenom kako bi pružio kvalitetu i udobnost

Više informacija...

Šifra Opis Cijena s PDV Gotovina
L-6517-54 zelena / KOM
36,25
32,63 Dodaj u košaricu

Cijene su maloprodajne i uključuju PDV.

Fotografije proizvoda

Katalog

97. str. u tiskanom katalogu

Trebate li i ovo?

Ladice za spise WOW

Ladice za spise WOW

Kvalitetna plastična ladica. Moderne metalik boje. Mogućnost stabilnog slaganja u vis (jedne na drugu). Dimenzije: 255x357x70 mm.

WOW ladica za spise 5361

WOW ladica za spise 5361

Upadljiva ladica za spise Leitz vrhunske kvalitete dolazi u upečatljivim i modernim dvostrukim bojama sa sjajnim završnim slojem. Za jednostavnu organizaciju dokumenata, časopisa i mapa.

Zidni sat WOW

Zidni sat WOW

Tihi zidni sat u privlačnom dizajnu WOW boja. Dvobojni okvir promjera 29 cm izrađen od robusne plastike, u kombinaciji sa staklenom prednjom stranom. Zidni sat koji ne otkucava i zato je savršen za urede, radne prostore ili prostore za čitanje.

Slični proizvodi

Podloga za zapešće Cosy

Podloga za zapešće Cosy

Leitz Ergo Cosy podloga za zapešće koji pomaže u stvaranju udobnog radnog prostora održavajući položaj zapešća ravnim kako bi se smanjili bolovi.