O nama

LIMES PLUS je prva hrvatska tvrtka specijalizirana za katalošku prodaju uredskog pribora. Od samog osnivanja 1991. godine razvijan je poseban način prodaje i odnosa prema kupcima. Zamisao da se tržištu ponudi servis brze, jeftine i jednostavne nabave svega potrebnog u uredu ostvarena je u potpunosti. Time je kupcu omogućeno da lagano nabavlja potrebno, a svoje vrijeme i energiju usmjerava u dohodovne aktivnosti. Kupcima također nudimo brojne posebne usluge koje značajno ubrzavaju i pojednostavljuju procese nabave, a time se ujedno i ostvaruju značajne uštede.

Iako je firma od samog početka počela izdavati kataloge s prezentacijom svoje ponude, kao deveti po redu, 1998. godine izdan je prvi katalog u boji na 84 stranice. Istovremeno je predstavljen i web katalog s slikama artikala u boji, opisom i cijenama s on-line naručivanjem. Bili su to pionirski poduhvati, prvi puta viđeni u Hrvatskoj.

Danas se služimo katalogom koji je predstavljen u prosincu 2022. godine na 444 stranice u kojem je slikom, cijenom i opisom prezentirana naša ponuda. Takav katalog uvelike pomaže korisniku da odabere i naruči sve što mu je potrebno. Na usluzi kupcu je i naše stručno prodajno osoblje koje svojim znanjem, ljubaznošću i iskustvom pomaže da zadovoljstvo bude potpuno. Web katalog se također neprestano unapređuje i dodaju nove funkcije kako bi izbor artikala i naručivanje bili što brži i jednostavniji. Upravo pregledavate zadnju verziju koja omogućuje i neke nove funkcije:

  • favoriti (kupac sam kreira popis artikala koje najčešće kupuje da ih ne treba svaki puta ponovo tražiti),
  • pregled starih narudžbi (iz kojih može direktno vršiti novu narudžbu ili staviti artikl u favorite),
  • pregled statusa narudžbe (detaljan pregled kada je narudžba primljena, dana na pakiranje, spakirana odnosno dostavljena, s informacijom o broju paketa)
  • potrošni pribor (čarobnjak za prikaz potrošnog pribora za željeni uređaj).

Usluga je oduvijek imala naglasak na kvalitetu, te smo tijekom proteklih godina uvodili brojne procedure i alate kako bismo kupcu brzom i kvalitetnom uslugom pružili pravi užitak naručivanja uredskog pribora. U svibnju 2008. uveli smo i sustav kvalitete ISO 9001:2008, a kao svojevrsnu krunu našeg rada 2010. godine proglašeni smo hrvatskim Superbrandom.

U ožujku 2010. preselili smo se u novi distributivni centar u Novom Zagrebu na 3500 m2 s novim call-centrom i velikim skladištem s modernom opremom za obradu i isporuku robe kapaciteta oko 500 narudžbi dnevno. To nam omogućava da i dalje budemo brzi i pružamo vrhunsku uslugu. Vjerujemo da ćemo time postići još veće zadovoljstvo naših kupaca.

Ponuda sadrži preko 7000 artikala renomiranih proizvođača provjerene kvalitete i povoljnih cijena. Narudžbe koje se primaju telefonom, telefaksom ili putem Interneta dostavljaju se kupcu besplatno u roku 24 sata na području cijele Hrvatske. Trenutno zapošljavamo 40 djelatnika i redovito uslužujemo preko 6000 kupaca.

Krajem 2023. otvorili smo Limes plus Concept store gdje možete uživo razgledati inovativne i kvalitetne proizvode za ured koje Limes plus ima u ponudi. Elegantni uredski pribor, stalke za tablete i laptope, školske bilježnice i torbe, te luksuzne kemijske olovke - samo su neki od izloženih proizvoda.

Ukoliko nas želite upoznati ili nam se samo javiti, možete nas kontaktirati ili posjetiti. Ili jednostavno samo - svratite na kavu.

LIMES PLUS d.o.o.
za katalošku prodaju uredskog pribora

Kamenarka 29
HR-10000 Zagreb
tel. 01 6061 555
fax. 01 6064 455
limes@limes.hr

OIB 57560191883, MB 3793923
Trgovački sud u Zagrebu Tt-04/1174-2
MBS: 080147387
Temeljni kapital: 93.118,32 € uplaćen u cijelosti
Članovi uprave: Marija Pavlešić, Dubravko Pavlešić

Erste&Steiermärkische Bank d.d.:
IBAN: HR7624020061100054708
SWIFT: ESBCHR22