Tehnički kalkulator EL-520TG

SHARP

  • Sve za školu
SHARP Tehnički kalkulator EL-520TG

Tehnički kalkulator obavlja 400 naprednih znanstvenih funkcija. Ima veliki dvoredni LCD zaslon s 10 +2 znamenke. Ekran je zaštićen akrilnom pločicom koja poboljšava kontrast ekrana i ujedno ga dodatno štiti. Idealan je za osnovnoškolce, srednjoškolce i studente koji studiraju opću matematiku, algebru, geometriju, trigonometriju,... Osim toga, od pomoći je za statistiku, biologiju, kemiju i fiziku. Funkcija Multi-Line Playback osigurava da korisnici pregledaju unesene znanstvene jednadžbe te ih lakše i točnije rješavaju. Zaštita od oštećenja. Način rada (napajanje): solar + baterija LR44. Ako se kalkulator ne koristi dulje vrijeme, sam se isključuje.
Dimenzije: 161x80x15mm

***Za uputsva za korištenje i garancijsku izjavu kliknite na "Više informacija"

Više informacija...

Šifra Opis Cijena s PDV Gotovina
302104 400 funkcija / KOM
29,70
26,73 Dodaj u košaricu

Cijene su maloprodajne i uključuju PDV.

Katalog

53. str. u tiskanom katalogu

Trebate li i ovo?

STABILO POINT 88 flomaster

STABILO POINT 88 flomaster

Fineliner STABILO Point 88 bezvremenski je klasik, savršen za školarce, studente i profesionalce. Bez obzira želite li strukturirati svoje tekstove, podcrtati, praviti bilješke ili pisati cjelovite tekstove! Širina linije 0,4 mm i izvrsna kvaliteta.

JOB Universal signir

JOB Universal signir

Marker za označavanje teksta za izvrsne rezultate. Vrh širine 1 + 5 mm. Univerzalna tinta daje maksimalan sjaj i dobru svjetlosnu postojanost na normalnom papiru, papiru za kopiranje i faksiranje.

Tehnička olovka Schneider 556

Tehnička olovka Schneider 556

Elegantna tehnička olovka crne boje s gumicom bez PVC-a na vrhu. Sustav cijevi s nultim klizačem omogućuje korištenje elektrode gotovo do posljednjeg. Vrh olovke se može uvući. Gumirano tijelo olovke spriječava klizanje.

NORIS CLUB šestar 550 M2

NORIS CLUB šestar 550 M2

Školski šestar s tupljom iglom za veću sigurnost. Maksimalan promjer kružnice 300 mm. Duljina šestara: 124 mm;.