Nalivpero Ambition

FABER-CASTELL

  • Visoka kvaliteta
Nalivpero Ambition

Elegantno nalivpero s tijelom olovke izrađeno od brušene dragocjene smole. Poklopac sa klipsom izrađen od kromiranog poliranog metala, a vrh od nehrđajućeg čelika. Debljina pera M (medium) U poklon kutiji.

Šifra Opis Cijena s PDV Gotovina
197582-9 crni / KOM
377,50
339,75 Dodaj u košaricu

Cijene su maloprodajne i uključuju PDV.

Fotografije proizvoda

Trebate li i ovo?

Kemijska olovka Ambition

Elegantna kemijska olovka čistih linija s metalnim klipom, kopčom i vrhom od kromiranog poliranog metala. Jasan vizualni dizajn u kombinaciji s profesionalnim funkcionalizmom.

Roler Ambition

Roler s metalnim klipom i vrhom od nehrđajućeg čelika. Boja tinte crna. U poklon kutiji.

Slični proizvodi

Nalivpero AMBITION RHOMBUS

Nalivpero s metalnim klipom i vrhom od nehrđajućeg čelika; debljina pera F (fine); može se koristiti klasična patrona ili pumpica Faber Castell; u poklon kutiji.

Nalivpero Ambition 3D Leaves

Elegantno nalivpero čistih linija s metalnim klipom i vrhom od nehrđajučeg čelika. Jasan vizualni dizajn u kombinaciji s profesionalnim funkcionalizmom. Tijelo olovke od dragocijene smole sa ugraviranim modernim dizajnom inspiriran listovima.

Nalivpero Ambition OpArt

Elegantno nalivpero čistih linija s metalnim klipom i vrhom od kromiranog poliranog metala. Jasan vizualni dizajn u kombinaciji s profesionalnim funkcionalizmom. Nježni pješćani tonovi. Debljina pera M. Bijela atraktivna poklon kutija.

Nalivpero Ambition 3D Croco

Elegantno nalivpero čistih linija s metalnim klipom i vrhom od nehrđajućeg čelika. Jasan vizualni dizajn u kombinaciji s profesionalnim funkcionalizmom. Tijelo olovke od dragocjene smole sa ugraviranim moderni dizajn krokodilske kože. Debljina pera F