Nalivpero AMBITION RHOMBUS

FABER-CASTELL

FABER-CASTELL Nalivpero AMBITION RHOMBUS

Elegantno nalivpero s tijelom od crne plemenite smole visokog sjaja s detaljnim guilloche graviranjem. Kapica i drška od kromiranog poliranog metala. Vrh od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, debljina pera F (fine).
Bijela poklon kutija s atraktivnim printom.
Može se koristiti klasična patrona ili pumpica Faber Castell (pumpica uključena)

Šifra Opis Cijena s PDV Gotovina
197573-9 crna, debljina F / KOM
76,13
68,51 Dodaj u košaricu

Cijene su maloprodajne i uključuju PDV.

Fotografije proizvoda

Katalog

322. str. u tiskanom katalogu

Trebate li i ovo?

Kemijska olovka AMBITION RHOMBUS

Kemijska olovka AMBITION RHOMBUS

Elegantna kemijska olovka čistih linija s metalnim klipom, kopčom i vrhom od kromiranog poliranog metala. Jasan vizualni dizajn u kombinaciji s profesionalnim funkcionalizmom. Boja tinte crna. Tijelo olovke od brušene dragocjene smole visokog sjaja.

Roller AMBITION RHOMBUS

Roller AMBITION RHOMBUS

Elegantan roler u poklon kutiji. Tijelo olovke izrađeno je od crne dragocjene smole visokog sjaja s utisnutim rombovima. Moderan i luksuzan izgled. Poklopac s klipsom i vrh izrađeni su od kromiranog poliranog metala. Boja tinte crna, brzo se suši.

Slični proizvodi

Nalivpero Ambition OpArt

Nalivpero Ambition OpArt

Elegantno nalivpero čistih linija s metalnim klipom i vrhom od kromiranog poliranog metala. Jasan vizualni dizajn u kombinaciji s profesionalnim funkcionalizmom. Nježni pješćani tonovi. Debljina pera M. Bijela atraktivna poklon kutija.

Nalivpero Ambition

Nalivpero Ambition

Elegantno nalivpero s tijelom olovke izrađeno od brušene dragocjene smole. Poklopac sa klipsom izrađen od kromiranog poliranog metala, a vrh od nehrđajućeg čelika. Debljina pera M (medium) U poklon kutiji.