Post-it® SS OASIS blok s crtama

3M

  • Novo
  • PEFC
Post-it® SS OASIS blok s crtama

Post-it® Super Sticky samoljepivi blokovi s crtama većeg formata što ih čini idealnim za pisanje više bilješki ili ostavljanje dugih poruka i podsjetnika. Super Sticky ima 2x veću moć lijepljenja od Post-it® originalnih bilješki tako da su savršene za okomite i teško lijepljive površine.
Super su jaki, super svestrani i dizajnirani da istaknu vaše poruke.
Izrađeno od PEFC certificiranog papira, dobivenog iz certificiranih, obnovljivih i odgovorno upravljanih šuma, sa 60% ljepila iz obnovljivih izvora iz biljke koja svake godine.
Umirujuće nijanse plave i zelene boje
Pakiranje 3x 70 listića

Šifra Opis Cijena s PDV Gotovina
183243 101x101mm, 3x70 listića / KOM
11,73
10,55 Dodaj u košaricu

Cijene su maloprodajne i uključuju PDV.

Fotografije proizvoda

Katalog

146. str. u tiskanom katalogu

Slični proizvodi

Post-it® SS OASIS blokovi

Samoljepivi listići sa super snažnim ljepilom. Duplo snažnije ljepilo od klasičnih Post-it listića. Možete ih lijepiti na gotovo sve površine. Ostaju zalijepljeni dokle god Vi to želite, te pojednostavljuju svakodnevne zadatke.

Post-it® SS BOOST blok s crtama

Samoljepivi blokovi novih boja, formata i dimenzija - sa crtama za lakše zapisivanje i organiziranje bilješki, stvaranje TO-DO listi. Super Sticky ljepilo je 2x snažnije od ljepila klasičnih Post-ita.

Post-it® 'Z' blokovi Oasis

Samoljepivi Super Sticky listići "Z", za umetanje u dispenzer. Post-it® Super Sticky blok sadrži duplo snažnije ljepilo od klasičnih Post-it listića. Pakiranje: 6 blokića po 90 listića.