Potpisna mapa Pur by Pagna

PAGNA

  • Ekološki proizvod
Potpisna mapa Pur by Pagna

Potpisna mapa iz serije Pur by Pagna s 20 pretinaca idealne za razvrstavanje i prezentiranje dnevne pošte i dokumenata za izdavanje. Posebno čvrste stranice izrađene od sivog upijajućeg papira s praktičnim dvostrukim jezičcima posebno su otporne na trganje, a njihova hrapava površina štiti dokumente od klizanja. Tri otvora za pregled čine mape posebno preglednima i pomažu u brzom pregledu i uređivanju dokumenata. Zahvaljujući izdržljivoj korici od kraft papira i rastezljivom hrptu, mapa za potpis savršen je pomoćnik za organiziranje stvari, osobito kada se često koristi s dokumentima od više stranica.
Korice od čvrstog sivog kartona (RC) s koricama od kraft papira
Čvrste stranice od sivog upijajućeg papira (RC)
Format A4

Šifra Opis Cijena s PDV Gotovina
P-44013-11 / KOM
13,40
12,06 Dodaj u košaricu

Cijene su maloprodajne i uključuju PDV.

Katalog

11. str. u tiskanom katalogu

Trebate li i ovo?

Bilježnica Pur by Pagna

Visokokvalitetna prirodno dizajnirana bilježnica A5 Pur ima 192 stranice tako da imate dovoljno prostora za bilješke ili ideje. Korice su od razgradivog kraft papira izrađenog od 100% svježih vlakana. Kockice.

Fascikl Pur by Pagna

Fascikl Pur by PAGNA s 12 pregrada idealna za pregledno sortiranje i pohranjivanje važnih dokumenata. Mapa se može koristiti posebno fleksibilno zahvaljujući numeričkom otisku na poklopcu i mogućnosti pojedinačnog označavanja. Crne kutne gumice