Uredska stolica ERGONOMUS PLUS

ERGOVISION

  • Ergonomski proizvod
ERGOVISION Uredska stolica ERGONOMUS PLUS

Izvrsna ergonomska stolica s potporom za glavu. Crni okvir, srednje visoki leđni dio izrađen od kvalitetne prozračne mreže. Sjedalo je od PU pjene prošivene tekstilom. Podesiva dubima sjedala. Nalon za ruke može se podesiti po željenoj visini, kutu i dubini.
Preporuka: za urede s više zaposlenih gdje se traži dobra kvaliteta izrade, odlični materijali, odličan dizajn, udobno sjedenje, dobar i kvaliteta lumbalni oslonac, te ravnije sjedenje

Šifra Opis Cijena s PDV Gotovina
521343 crna / KOM
449,88
427,38 Dodaj u košaricu

Cijene su maloprodajne i uključuju PDV.

Trebate li i ovo?

Podizni stol CLEVER

Podizni stol CLEVER

Podizni stol izrađen je od kvalitetne iverice. Metalni nosivi stupovi osiguravaju maksimalnu stabilnost. Funkciju podizanja i spuštanja pomoću jednostrukog motora brzine 25 mm/s i tiho djelovanje. Kontroler s LED zaslonom i 4 memorijske funkcije.

Stalak za monitor ili laptop EFFECT

Stalak za monitor ili laptop EFFECT

Moderan stalak za monitor izrađen od 60% rPET filca. 3 prilagodljive visine. Sustav za upravljanje kablobima. Dodatak: ladica za spremanje pribora, kabela i tipkovnice.

VARICOLOR® kutija s 5 ladica

VARICOLOR® kutija s 5 ladica

Siva kutija s 5 ladica u različitim živim bojama unutrašnjosti i rubova. Visoko kvalitetna plastika, glatko i bešumno otvaranje s zaustavljačem, promjenjiv natpis sadržaja ladice, protuklizna podloga.

Slični proizvodi

Uredska stolica ERGONOMUS

Uredska stolica ERGONOMUS

Izvrsna ergonomska stolica. Crni okvir, srednje visoki leđni dio izrađen od kvalitetne prozračne mreže. Sjedalo je od PU pjene prošivene tekstilom. Podesiva dubima sjedala. Nalon za ruke može se podesiti po željenoj visini, kutu i dubine.