Roler Ambition 3D Croco

FABER-CASTELL

  • Visoka kvaliteta
Roler Ambition 3D Croco

Elegantni roler čistih linija s metalnim klipom i vrhom od kromiranog poliranog metala. Jasan vizualni dizajn u kombinaciji s profesionalnim funkcionalizmom. Tijelo olovke od dragocjene smole sa ugraviranim modernim dizajnom inspiriran krokodilskom kožom. Boja tinte crna, brzosušeća. Bijela atraktivna poklon kutija.

Šifra Opis Cijena s PDV Gotovina
197578-7 smeđa / KOM
61,38
55,24 Dodaj u košaricu

Cijene su maloprodajne i uključuju PDV.

Fotografije proizvoda

Slični proizvodi

Roler Ambition OpArt

Elegantan roler čistih linija s metalnim klipom i vrhom od kromiranog poliranog metala. Jasan vizualni dizajn u kombinaciji s profesionalnim funkcionalizmom. Nježni pješćani tonovi. Boja tinte crna. Širina crte B. Bijela atraktivna poklon kutija.

Roller AMBITION RHOMBUS

Elegantan roler u poklon kutiji. Tijelo olovke izrađeno je od crne dragocjene smole visokog sjaja s utisnutim rombovima. Moderan i luksuzan izgled. Poklopac s klipsom i vrh izrađeni su od kromiranog poliranog metala. Boja tinte crna, brzo se suši.

Roler Ambition 3D

Elegantni roler čistih linija s metalnim klipom i vrhom od kromiranog poliranog metala. Jasan vizualni dizajn u kombinaciji s profesionalnim funkcionalizmom. Tijelo olovke od dragocijene smole sa ugraviranim modernim dizajnom inspiriran listovima. Bo