Kemijska olovka Jotter Special Edition New York

PARKER

  • Jamstvo 2 godine
  • Novo
  • Visoka kvaliteta
PARKER Kemijska olovka Jotter Special Edition New York

Najnovija kolekcija Jotter Special Edition nadahnuta je gradovima diljem svijeta. Prvo posebno izdanje 'Global Icons' prikazuje živost i glamur New Yorka. Njegov izraziti horizont poznatih zgrada i znamenitosti oblikuje dizajn koji je stručno laserski iscrtan na mat crnoj olovci uz nepogrešivu PARKER-ovu vještinu izrade. Za svakog istraživača željnog putovanja ili globalno orijentirane mlade osobe, kemijska olovka Jotter Special Edition New York savršen je suputnik koji daje inspiraciju za sljedeću avanturu.
Materijal nehrđajući čelik
Ispis u plavoj boji M debljine
Prikladna poklon kutija

Šifra Opis Cijena s PDV Gotovina
1925211 plavi ispis M / KOM
46,25
41,63 Dodaj u košaricu

Cijene su maloprodajne i uključuju PDV.

Fotografije proizvoda

Slični proizvodi

JOTTER CT kemijska olovka

JOTTER CT kemijska olovka

Kemijska olovka autentičnog dizajna u novoj kolekciji Covetable boja. Izrađena od nehrđajučeg čelika s prepoznatljivom klipsom i stiskačem te lakiranog doljeg dijela. Ispis u plavoj boji. Kartonska poklon kutija. Uložak: original Ballpen refill.

Kemijska olovka Jotter XL

Kemijska olovka Jotter XL

Doživite užitak finog pisanja i odvojite vrijeme da se izrazite na papiru s kemijskom olovkom Parker Jotter XL. Sadrži ikonične elemente dizajna Jottera, ali je 7% veće, savršeno za one koji uživaju u udobnosti veće olovke.

Kemijska olovka Jotter XL Monochrome

Kemijska olovka Jotter XL Monochrome

Potpuno jednobojna oznata Parker Jotter olovka. Profinjena mat zlatna sa sjajnim detaljima. Tehnologija tinte Quinkflow za glatkiju, čistiju i dosljedniju izvedbu pisanja. Pakirana u prepoznatljivu Parker poklon kutiju. Plava tinta.