Mapa s 2 ringa A4 Save me No.3

PAGNA

  • Sve za školu
  • Ekološki proizvod
Mapa s 2 ringa A4 Save me No.3

Prospekt mapa s 2 ringa iz serije Save me No.3 tvrtke PAGNA izrađena od recikliranog papira za pregledno arhiviranje i sortiranje važnih dokumenata. Savršena za školu, ured ili fakultet. Dimenzija A4
Korice od sive ljepenke (RC) presvučene recikliranim papirom
Motiv kornjače, tigra ili slona. Sortirano.

Šifra Opis Cijena s PDV Gotovina
P-20777-25 A4, sortirano / KOM
6,75
6,08 Dodaj u košaricu

Cijene su maloprodajne i uključuju PDV.

Fotografije proizvoda

Katalog

47. str. u tiskanom katalogu

Slični proizvodi

Sabirna mapa Save me No.3

Sabirna mapa iz Save me No. 3 by PAGNA, izrađena od recikliranog papira, sa sjajnim printom u stilu akvarela, idealna je za pohranjivanje i transport rasutih dokumenata, mapa ili fascikli. Tri unutarnja preklopa i elastična traka

Fascikl s gumicom Save me No.3

Fascikl s gumicom iz Save me No.3 kolekcije. Primamljivi motivi slona, kornjače ili tigra u akvarel stilu. Idealno za školu, fakultet ili ured kako bi se spremili i zaštitili papiri i dokumenti.

Bilježnica A5 Save me No.3

Bilježnica iz kolekcije Save me No.3 s 128 stranica nudi dovoljno prostora ua brze bilješke i opširna razmišljanja. Praktični A5 format. Dopadljivi motivi tigra, kornjače i slona u stilu akvarela.

Registrator A4 Save me No.3

Registrator iz kolekcije Save me No. 3 od recikliranog papira u prirodnom dizajnu savršen je pratilac za školu, ured ili studij. Dopadljivi motivi slona, tigra ili kornjače otisnuti na proizvodu u stilu akvarela.