COFFEE POINT BOX SMALL set

DURABLE

  • Preporučamo
DURABLE COFFEE POINT BOX SMALL set

Ormarić za pripremanje napitaka u uredu, kuhinji, sobi za sastanke, hotelskoj sobi i dr. Sastoji se od seta ladica i umetka CADDY. Visokokvalitetna plastika (ABS), protuklizna podloga, sigurno za hranu, sigurno za pranje u perilici.
COFFEE POINT BOX nudi prostrano, fleksibilno i korisno spremanje i organiziranje pribora za pripremanje napitaka kao što su kapsule za kavu, vrećice za čaj, paketići šećera, žličice, štapići za miješanje i još mnogo toga. Također štiti od svjetla i vlage.
Dimenzije (dxšxv): 356x280x95 mm

***Za kratku video prezentaciju kliknite na "Više informacija"

Više informacija...

Šifra Opis Cijena s PDV Gotovina
D-3383 antracit / SET
65,15
58,64 Dodaj u košaricu

Cijene su maloprodajne i uključuju PDV.

Fotografije proizvoda

Katalog

430. str. u tiskanom katalogu

Slični proizvodi

COFFEE POINT CADDY umetak

COFFEE POINT CADDY umetak

Umetak od kristalne plastike za COFFEE POINT BOX idealna je za razvrstavanje i pohranjivanje pribora za jelo i druge opreme za kavu. Sigurno za hranu i jednostavno za čišćenje.

COFFEE POINT BOX LARGE set

COFFEE POINT BOX LARGE set

Ormarić za pripremanje napitaka u uredu, kuhinji, sobi za sastanke, hotelskoj sobi... Sastoji se od seta ladica sa zaključavanjem i umecima CASE i CADDY. Visokokvalitetna plastika, protuklizna podloga, sigurno za hranu, sigurno za pranje u perilici.

COFFEE POINT CASE stalak

COFFEE POINT CASE stalak

Elegantni stalak za serviranje kave, čajeva i drugo. Izrađen od visokokvalitetne plastike, siguran za hranu, sigurno za pranje u perilici. Kompatibilan za odlaganje u COFFEE POINT BOX, odjeljak za COFFEE POINT BIN

COFFEE POINT TRAY poslužavnik

COFFEE POINT TRAY poslužavnik

Poslužavnik od visokokvalitetne plastike. Sigurno za jelo, sigurno za pranje u perilici. Savršeno se uklapa u malu ladicu COFFEE POINT BOX-a.

COFFEE POINT BIN koš

COFFEE POINT BIN koš

Stolni koš za smeće za vrećice čajeva, kapsule mlijeka, vrećice šećera i dr. Savršeno se uklapa u COFFEE POINT CASE. Sigurno za pranje u perilici.