ZERO Grill cleaner plus

SUTTER

  • Ekološki proizvod
ZERO Grill cleaner plus

Ultra efikasan odmaščivač za uklanjanje izgorjele masti. Zahvaljujući svojoj vrlo zapanjujućoj formuli pjene, uklanja postojane ostatke. Idealno za pećnice, nape i ploče za kuhanje. Bez boje i mirisa. Potpuno biorazgradiv.
Formula za pjenjenje s velikom čvrstoćom prianjanja. Sadrži sirovine biljnog podrijetla koje proizlaze iz prerade kukuruza. Također je pogodno za čišćenje unutarnjih površina unutar brodica, brodova i drugog transporta.
- PH: 13
- gustoća: 1,07
- aktivna tvar: 15%

Šifra Opis Cijena s PDV Gotovina
297257 500 ml, sa špricom / KOM
42,50
38,25 Dodaj u košaricu

Cijene su maloprodajne i uključuju PDV.

Katalog

334. str. u tiskanom katalogu

Slični proizvodi

ZERO Apple Eko

Univerzalno sredstvo za svakodnevno čišćenje tvrdih površina. Za ručno i strojno pranje svih vrsta podova. Nježan i dugotrajan miris zelene jabuke, bez alergena. Potpuno biorazgradiv.

ZERO Diamond Eko

Višenamjenski detergent za svakodnevno čišćenje cijelog namještaja. Preporučuje se i stakla, ogledala i druge perive površine. Sadrži sirovine biljnog podrijetla. Miris jabučnog octa, bez alergena. Potpuno biorazgradiv.

ZERO Ruby Eko sanitar

Super koncentrirano sredstvo za uklanjanje kamenca na bazi organske kiseline prirodnog podrijetla. Idealno za kupaonicu i toalet. Preporučuje se za svakodnevno čišćenje slavina, kade, tuševa, pločica itd. Voćni miris, bez alergena.