Kemijska olovka Ambition Croco

FABER-CASTELL

  • Visoka kvaliteta
Kemijska olovka Ambition Croco

Elegantna kemijska olovka čistih linija s metalnim klipom i vrhom od kromiranog poliranog metala. Jasan vizualni dizajn u kombinaciji s profesionalnim funkcionalizmom. Tijelo olovke od dragocjene smole sa ugraviranim moderni dizajn krokodilske kože. Boja tinte crna, širina ispisa B. Bijela atraktivna poklon kutija.

Šifra Opis Cijena s PDV Gotovina
197579-7 smeđa / KOM
50,10
45,09 Dodaj u košaricu

Cijene su maloprodajne i uključuju PDV.

Fotografije proizvoda

Trebate li i ovo?

Roler Ambition 3D Croco

Elegantni roler čistih linija s metalnim klipom i vrhom od kromiranog poliranog metala. Jasan vizualni dizajn u kombinaciji s profesionalnim funkcionalizmom. Tijelo olovke od dragocjene smole sa ugraviranim modernim dizajnom krokodilske kože.

Nalivpero Ambition 3D Croco

Elegantno nalivpero čistih linija s metalnim klipom i vrhom od nehrđajućeg čelika. Jasan vizualni dizajn u kombinaciji s profesionalnim funkcionalizmom. Tijelo olovke od dragocjene smole sa ugraviranim moderni dizajn krokodilske kože. Debljina pera F

Slični proizvodi

Roler Ambition

Roler s metalnim klipom i vrhom od nehrđajućeg čelika. Boja tinte crna. U poklon kutiji.

Kemijske olovka Ambition OpArt

Elegantna kemijska olovka čistih linija s metalnim klipom i vrhom od kromiranog poliranog metala. Jasan vizualni dizajn u kombinaciji s profesionalnim funkcionalizmom. U poklon kutiji.

Kem. olovka AMBITION RHOMBUS

Elegantna kemijska olovka čistih linija s metalnim klipom, kopčom i vrhom od kromiranog poliranog metala. Jasan vizualni dizajn u kombinaciji s profesionalnim funkcionalizmom. Boja tinte crna. Tijelo olovke od brušene dragocjene smole visokog sjaja.